× Početna Sobe Fotografije Dešavanja i Usluge Kontakt

VJENČANJE

Hotel by GastroID nudi mogućnost organizacije proslave vjenčanja pri ćemu će ljubazno i iskusno osoblje hotela stajati na raspolaganju i pokušati ispuniti sve Vaše želje za taj poseban dan.

 

Hotel je podijeljen na centralni objekat s restoranom, te pripadajući depadanas s kafićem pored velike zelene površine, dječjeg igrališta i teniskih terena, a Vama dajemo na izbor gdje bi htjeli održati proslavu, te i samu ceremoniju ukoliko to želite. Maksimalan broj mjesta ovisi o godišnjem dobu i vremenskim prilikama, te tako u zimskom periodu u zatvorenom prostoru restorana moguće je primiti 50 uzvanika. U ljetnom periodu kada se proslava može održati i u vanjskom prostoru hotela, maksimalan broj je 200 uzvanika.

 

Meni se prilagođava Vašem ukusu, te ste u mogućnosti birati između više menija koje Vam predlaže vrhunski chef hotela GastroID. Takođe, možete birati između organizacije ručka ili večere na bazi švedskog stola ili serviranja jela u slijedovima. Svadbenu tortu možete naručiti od hotelskog slastičara. Cijene menija po osobi se razlikuju iz razloga što se meni kreira uslišujući Vaše želje, tako da možete zvaničnu ponudu dobiti nakon razgovora sa osobljem i chefom kuhinje.

 

S obzirom da želimo da se mladenci u potpunosti opuste na taj daj poseban dan, drago nam je ponuditi mladencima besplatnu noć boravka u hotelskom apartmanu.

 

Za više informacija, molimo Vas da kontaktirate hotel na e-mail hotel@gastroid.ba ili kontakt telefon 033 770-600.