× Početna Sobe Fotografije Dešavanja i Usluge Kontakt

TEAM BUILDING

Hotel by GastroID nudi mogućnost organizacije team building sastanaka za Vašu kompaniju i zaposlenike na bazi noćenja ili dnevnog boravka.

 

Na raspolaganje Vašem timu, a u dogovoru s hotelskim menadžmentom, se može staviti sav hotelski sadržaj koji uključuje i veliku zelenu površinu pored teniskih terena i caffe bar-a. U ljetnom periodu može se organizovati i roštilj, a stoji Vam na raspologanju i stolni tenis i zelena površina koja je dovoljno velika za organizaciju različitih team building igri. Posebno ističemo mogućnost organizacije timskih live cooking radionica po našem ili posebno kreiranom Vašem scenariju. Takođe, sastanke i prezentacije možete održati u konferencijskoj sali koja je kapaciteta do 30 sjedećih mjesta.

Ručak i večera se organizuje na bazi švedskog stola s tim da vrhunski chef Hotela by GastroID prilagođava meni ukoliko imate posebne želje. Doručak je uključen u cijenu hotelske sobe.

 

Cijena organizacije team building sastanaka ovisi o Vašim željama, te zvaničnu ponudu možete očekivati nakon razgovora s osobljem Hotela by GastroID. Takođe, cijene noćenja ovise o veličini grupe.

 

Za više informacija, molimo Vas da kontaktirate hotel na e-mail hotel@gastroid.ba ili kontakt telefon 033 770-600.