× Početna Sobe Fotografije Dešavanja i Usluge Kontakt

ROĐENDANI I OSTALE ZABAVE

Hotel by GastroID nudi mogućnost organizacije proslave rođendana i svih ostalih zabava pri ćemu vam ljubazno osoblje hotela stoji na raspolaganju.

 

Zabave se mogu organizovati u restoranu i caffe bar-u, te ukoliko vremenske prilike to dopuštaju i u vanjskom prostoru hotela. Kapacitet restorana je do 50 osoba, a ukoliko se organizuje event u ljetnom periodu kapacitet se širi na 200 osoba. Na raspologanju gostima i ovisno o vrsti zabave, stoji dječje igralište, teniski tereni, stolni tenis, vanjski roštilj i drugi prateći sadržaj.

 

Ručak ili večera se može organizovati na bazi švedskog stola ili u slijedovima, a ukoliko je više od 50 gostiju preporučeno je odlučiti se za finger food. Meni možete dogovoriti s vrhunskim chefom kuhinje koji će prilagoditi meni Vašim željama i raspoloživosti namirnica. Tortu i druge slastice možete naručiti od hotelskog slastičara.

 

Cijena organizacije rođendana, poslovnog eventa i drugih vrsta zabave ovisi o Vašim željama i potrebama, stoga zvaničnu ponudu možete očekivati nakon razgovora s osobljem Hotela by GastroID.

 

Za više informacija, molimo Vas da kontaktirate hotel na e-mail hotel@gastroid.ba ili kontakt telefon 033 770-600.